Over ons

Wat is Vuurwerkklok?

Vuurwerkklok is een onafhankelijke website gemaakt voor en door liefhebbers van vuurwerkshows en de Nederlandse consumenten vuurwerktraditie. Wij doen ons uiterste best om jou te voorzien van een overzichtelijke en complete website waar je alle (openbare) vuurwerkshows en demo’s van Nederland en omstreken kan vinden. Omdat wij van vuurwerkklok geen vuurwerkshows organiseren of schieten hebben wij ook geen belang daarbij. Onze missie is ervoor de zorgen dat jij blij wordt van onze uitgebreide content aanbod op verschillende sociale media én de vuurwerkshow kan vinden die jij wilt gaan bezoeken. Dagelijks zetten wij ons in dit platform te laten groeien en verbeteren.

Hoe is Vuurwerkklok ontstaan?

Het idee van Vuurwerkklok is ontstaan omdat wij véél vuurwerkshows bezoeken in Nederland en daarbuiten. Een overzichtelijke plek om al die shows te vinden mistte wij in de vuurwerkwereld. Bij het vinden van goeie en nieuwe shows gaat flink wat voor-werk inzitten. Hoe ideaal is het als er dan een overzichtelijk platform was waar wij iedereen kunnen laten meekijken en jou dat zoekwerk besparen. Het zou helemaal top zijn als dat platform ook nog eens andere leuke, kwalitatieve content zou maken en delen. Zo ontstond het idee voor Vuurwerkklok.

Waar komt de naam Vuurwerkklok vandaan?

Je kent het gevoel wel.. Oudejaarsavond, een paar seconden voor 12 en elke Nederlandse televisiezender laat een grote aftellende klok zien. Wij krijgen kippenvel bij het idee, jij ook? Zo ontstond de naam Vuurwerkklok en dat past perfect bij het gevoel dat we willen creëren. Want zeg nou zelf, het is toch elke dag tijd voor een vuurwerkshow?!

Mis nooit meer een vuurwerkshow

Volg ons op Facebook!