Over ons

Wat is Vuurwerkklok?

Vuurwerkklok is een onafhankelijke website gemaakt voor en door liefhebbers van vuurwerkshows en de Nederlandse consumenten vuurwerktraditie. Wij doen ons uiterste best om jou te voorzien van een overzichtelijke en complete website waar je alle vuurwerkshows, winkeliersdemo’s en importeursdemo’s van Nederland kan vinden. Omdat wij van vuurwerkklok geen shows organiseren of schieten hebben wij ook geen belang daarbij. Onze missie is ervoor te zorgen dat blij wordt van onze content en makkelijk een vuurwerkshow kan vinden die je wilt gaan bezoeken. Dagelijks zetten wij ons in dit platform te laten groeien en te verbeteren.

Hoe is Vuurwerkklok ontstaan?

Het idee van Vuurwerkklok is ontstaan omdat wij véél vuurwerkshows bezoeken in Nederland en daarbuiten. Een overzichtelijke plek om shows te vinden misten wij in de vuurwerkwereld. Bij het vinden van goeie en nieuwe shows gaat soms flink wat zoekwerk inzitten. Hoe ideaal is het als er een overzichtelijk platform is waar je die shows kan vinden? Het zou helemaal perfect zijn als dat overzichtelijke platform ook nog andere leuke content zou delen en zo ontstond vuurwerkklok.

Waar komt de naam Vuurwerkklok vandaan?

Dat is eigenlijk heel simpel. Elke (consumenten) vuurwerkliefhebber kent op 31 december wel de aftelklok. Iedereen heeft daar nostalgische gevoelens bij en daarom dat de naam Vuurwerkklok goed past bij het gevoel dat wij willen creëren.

Vind jij onze website en content waardevol? Help ons dan met een eenmalige donatie!