Duitsland wint Int. Vuurwerkfestival Knokke-Heist 2023

Knokke-Heist – Het Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke-Heist bereikte gisteravond zijn hoogtepunt met de feestelijke bekendmaking van de winnaar. Na een enerverende week waarin diverse teams hun pyromusical-kunsten vertoonden, ging het felbegeerde vuurwerkkampioenschap naar A-TEAM Services GmbH uit Duitsland.

Lees ook: Caffero wint dubbele prijs op 58e Int. Vuurwerkfestival in San Sebastian

De jaarlijkse editie van het festival bracht een spectaculaire reeks pyromusicals voort, uitgevoerd door gerenommeerde teams van over de hele wereld. De nachtelijke hemel boven Knokke-Heist werd verlicht door combinaties van diverse stijlen pyromusicals. Duizenden enthousiaste toeschouwers waren de festival dagen aanwezig.

Het samenspel van choreografie, kleuren en effectgebruik overtuigde de jury en bedeelde de hoogste eer aan A-TEAM Services GmbH, Duitsland. Ook dit jaar bewijst het Int. vuurwerkfestival Knokke-Heist een evenement te zijn dat vuurwerkkunst, creativiteit en internationale samenwerkingen viert. De editie van dit bevestigd opnieuw zijn status van een van de betere vuurwerkcompetities ter wereld.