Vuurwerkfestival Knokke-Heist maakt line-up 2023 bekend

Het grote vuurwerkfestival van Knokke-Heist staat weer voor de deur en de spanning stijgt! Op 18, 20, 22, 24 en 26 augustus zal het Belgische strand weer het toneel zijn van een spectaculaire vuurwerkshow. Het jaarlijks terugkerende festival trekt bezoekers vanuit alle hoeken van het land en daarbuiten. En dit jaar belooft het weer een onvergetelijke editie te worden. De beste vuurwerkbedrijven worden uitgenodigd om hun kunsten te vertonen. Ook dit jaar beloofd het weer een mooie editie te worden met bedrijven uit diverse Europese landen.

Dit jaar zullen we getuige zijn van pyromusicals van verschillende landen en gewaardeerde bedrijven. Hier is de onthulling van de line-up:

En alsof dat nog niet genoeg is, zal de grandioze show van 26 augustus traditiegetrouw worden verzorgd door H.C. Pyrotechnics. Dit spectaculaire spektakel markeert niet alleen de afsluiting van het festival, maar ook de spannende prijsuitreiking aan de meest indrukwekkende vuurwerkshow van het evenement. De winnaar wordt bepaald door een deskundige vakjury bestaande uit meerdere experts op het gebied van vuurwerk.

Editie 2022

In de editie van 2022 werd de titel van winnaar toegekend aan Art Eventia uit Frankrijk. Hoewel het vuurwerkfestival als geheel een onvergetelijke ervaring was, kende deze editie enkele uitdagingen. Helaas moest één deelnemer afhaken. De show van Griekenland kon niet doorgaan vanwege de ongunstige windrichting. Veiligheid staat altijd voorop en daarom werd deze moeilijke beslissing genomen.