Vuurwerkfestival in Knokke-Heist klaar om van start te gaan

Bereid je voor op dagenlang spectakel, want vanaf vanavond wordt het strand van Knokke-Heist verlicht met diverse vuurwerkshows tijdens het jaarlijkse vuurwerkfestival. Het evenement, dat traditiegetrouw een groot aantal vuurwerkliefhebbers en toeristen trekt, belooft avonden vol grote pyromusicals geschoten door diverse teams van over de hele wereld. De verwachtingen zijn ook dit jaar weer hooggespannen.

De aftrap van het festival zal vanavond (vrijdagavond) plaatsvinden met een pyromusical geschoten door Régie Fête Pyrotechnie uit Frankrijk. De openingsshow zal een toon en niveau zetten voor de rest van de avonden.

Dit jaar worden vuurwerkliefhebbers getrakteerd op een gevarieerde line-up van bedrijven van over de hele wereld. Hier zijn enkele hoogtepunten van de komende avonden:

Het weer voor de eerste avond ziet er goed uit. Hoewel de zomer van 2023 nogal wisselvallig te noemen is raden wij bezoekers aan rekening te houden met het weer. Hiervoor kan je het beste weer-apps in de gaten houden voor de meest actuele voorspellingen. Tevens wordt aangeraden voor bezoekers dei vanaf de eerste rij willen genieten om optijd aanwezig te zijn. We hebben diverse tips op een rijtje gezet in en om Knokke-Heist.

Voor meer informatie over het festival, inclusief updates en aanvullende details, bezoek de officiële Facebookpagina van het evenement.