Nederlands vuurwerkbedrijf Caffero schittert op Internationaal vuurwerkfestival in Spanje

Het Nederlandse vuurwerkbedrijf Caffero heeft gisteren, 14 augustus hun kunsten vertoond tijdens het jaarlijkse vuurwerkfestival in het prachtige kustplaatsje San Sebastian, Spanje. Met een grote vuurwerkshow die de lucht boven La Concha Beach verlichtte, liet Caffero een blijvende indruk achter op bezoekers en jury. De show maakte deel uit van een week vol vuurwerkshows.

Lees ook: De beste tips voor een leuk dagje uit tijdens het vuurwerkfestival in Knokke-Heist

Het festival, dat plaatsvindt van 12 tot en met 19 augustus, trekt vuurwerkliefhebbers van over de hele wereld naar de omgeving van San Sebastian. Deelnemende vuurwerkbedrijven hebben de kans om hun talenten te tonen en het te overtuigen van hun kunsten en een mooie avond te bezorgen.

Caffero, een gerenommeerd Nederlands vuurwerkbedrijf, heeft zich de afgelopen jaren een solide reputatie verworven door het creëren van indrukwekkende pyromusicals in bijvoorbeeld attractiepark Toverland en door het openen van diverse voetbalwedstrijden, waaronder de klassieker. Wat Caffero opmerkelijk maakt, is hun aanwezigheid op sociale media. Hiermee nemen ze hun volgers mee achter de schermen, vanaf het ontwerpproces tot aan het moment van ontsteking. Dit is een opvallende maar blijkbaar succesvolle zet in een branche waar het inzetten van sociale media door bedrijven nogal zeldzaam is. Bovendien delen ze vaak video’s van hun shows op het daarvoor bestemde YouTube-kanaal, waardoor liefhebbers en mogelijke klanten een beeld kunnen krijgen van hun shows.

Voorafgaand aan het evenement nam Caffero hun volgers mee op hun reis naar San Sebastian. Ze deelden glimpsen van het inpakken van apparatuur, het aankomen van het team en het harde werk dat achter de schermen werd verricht om de show tot een succes te maken. Uit die beelden blijkt ook dat het om een hecht team gaat. Buiten dat er hard gewerkt wordt lijkt de sfeer er ook goed in te zitten.

Of Caffero het festival ook gaat winnen is nog even afwachten. Het festival is in volle gang. Caffero neemt het op tegen bedrijven als Pirotecnia Valenciana, Pricotecnia Zaragozana en nog veel meer.

Voor meer informatie over Caffero en om hun recente bezigheden te volgen, bezoek hun Facebook-pagina.

Voor meer informatie over het vuurwerkfestival in San Sebastian, bezoek hun website.

Foto’s: Caffero