F.A.Q. Vuurwerkklok

Vuurwerkshows

Alle shows die op Vuurwerkklok staan worden handmatig gecontroleerd. Bij twijfel over het bestaan van een show zullen wij deze niet toelaten op de website.

Natuurlijk kan het voorkomen dat een vuurwerkshow wordt afgelast door onvoorziene omstandigheden. Wanneer wij hiervan op de hoogte zijn zullen wij het label ‘afgelast’ toevoegen aan de show. Ook zal dit bij de evenement informatie komen te staan. Toch kunnen wij niet altijd overal van op de hoogte zijn. Wij raden jullie dan ook aan om bij twijfel over het doorgaan van een vuurwerkshow de sociale media kanalen of website van het evenement in de gaten te houden.

Vuurwerkklok kan nooit compleet zijn zonder jouw input. Je kan ons en alle vuurwerk liefhebbers enorm helpen door het toevoegen van de show. Dit kan je doen via de show toevoegen pagina.

Wij zouden het super fijn vinden als je dat aan ons doorgeeft. Zo help je niet alleen ons maar ook andere liefhebbers.

Stuur een mailtje naar info@vuurwerkklok.nl of neem contact op via de contact pagina

Alle vuurwerkshows die je vind op Vuurwerkklok zullen naar alle waarschijnlijkheid doorgaan. Houd er rekening mee dat een vuurwerkshow onverwacht geannuleerd kan worden in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus. Vuurwerkklok kan géén garantie geven. Wij doen ons best het overzicht zo up-to-date mogelijk te houden. Bij twijfel raadpleeg de website van de organisatie van de desbetreffende vuurwerkshow.

Vuurwerkklok algemeen

Vuurwerkklok is een onafhankelijk gerunde website voor en door liefhebbers van het Nederlands consumenten vuurwerk en vuurwerkshows. Wil je meer weten? Bekijk dan de Over ons pagina

Vuurwerkklok is zeker actief op sociale media. Je kans ons volgen op Facebook, Instagram en YouTube

Nee, Vuurwerkklok beschikt alleen over een kalender met openbare shows. We kunnen u wel een aantal bedrijven adviseren, neem hiervoor contact met ons op. Wel kunnen we een professionele vuurwerk fotograaf leveren op uw evenement die de bouw en/of show voor u vastlegt. Ook hiervoor kunt u contact opnemen via de contact pagina of middels de website van onze fotograaf.

Jazeker, daarvoor kunt u contact opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen via onze fotograaf of via onze contact pagina.

Privacy en cookies

Natuurlijk hebben wij daar ook rekening mee gehouden. Lees onze actuele cookiebeleid en privacy beleid