Vuurwerkklok trekt een nieuw jasje aan!

Nieuwe huisstijl Vuurwerkklok

Vuurwerkklok heeft een make-over gekregen! Een nieuw jasje voor vernieuwing, maar natuurlijk ook dezelfde vertrouwde content. In deze blog geven we hier meer toelichting bij. Klik hier om direct de nieuwe site te bekijken!

De afgelopen periode is het team van Vuurwerkklok druk geweest om de huisstijl aan te passen. Dat zie je terug op de website, op onze social media uitingen en op (nieuwe) merchandise. Na ongeveer twee jaar van oranje, is nu gekozen voor krachtig fel rood!

Bij vuurwerkklok focussen wij ons op vuurwerkliefhebbers, welke wij enthousiast willen maken voor de gaafste vuurwerkshows of vuurwerk-evenementen. Rood staat voor kracht, passie en opwinding; perfect dus voor vuurwerkliefhebbers.

Vuurwerkklok Mockup van nieuwe website + kernwaarden

Met de make-over zijn ook nieuwe richtingen van vuurwerkklok bepaald. Zo gaan we nog meer interactie opzoeken via social media, nemen we onze social media volgers mee naar vuurwerktrips in binnen- en buitenland met de ‘Vuurwerkklok on tour-serie’, en proberen we een compleet beeld te geven van vuurwerkshows waar we aanwezig zijn. Van de eerste aankondiging, tot een mogelijke livestream en uitgebreid foto-verslag, we presenteren jullie het complete plaatje!

Waar en waarom Vuurwerkklok?

Door een volledig overzicht van vuurwerkshows in Nederland te verzorgen, top kwaliteit foto’s te delen, en sociale evenementen te organiseren zet Vuurwerkklok zich neer als belangrijke plek voor vuurwerkliefhebbers. Met berichten op sociale media (Volg jij ons al op Facebook, Instagram en Youtube?) ben jij direct op de hoogte van alles dat in vuurwerkland gebeurt. De community die we hier opbouwen vinden we erg waardevol, en hier stoppen we veel energie in.

De grote Vuurwerkklok pubquiz

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nog iets om te vieren! Om de nieuwe huisstijl van Vuurwerkklok te vieren en onze trouwe volgers te bedanken, organiseren we op 19 mei een online pubquiz. Dit is dé kans om jouw kennis over vuurwerk te testen en om in contact te komen met andere vuurwerkliefhebbers. Je kan je alvast inschrijven! Let op: vol=vol.

Vuurwerkklok voor professionals

Daarnaast is Vuurwerkklok een sterke partner voor vuurwerkbedrijven. Wij leveren bekendheid voor jouw show of evenement, en kunnen in overleg haarscherpe foto’s verzorgen. Interesse in een samenwerking? Aarzel dan niet om contact op te nemen.