Vuurwerkklok | Wat kan jij verwachten van ons?

Vuurwerkklok | Wat kan jij verwachten van ons?

Vuurwerkklok is een nieuwe speler op de markt. Op de eerste blik kan het allemaal wat overweldigend overkomen maar eigenlijk is ons doel heel simpel. Via deze blog kom jij erachter wat je van Vuurwerkklok kan verwachten.

Als eerste wil ik je van harte welkom heten op Vuurwerkklok. Leuk dat je ons hebt kunnen vinden en hopelijk gaan wij aan jou verwachting voldoen. Vuurwerkklok bied een breed scala aan soorten content maar we hebben uiteindelijk 1 hoofddoel en dat is jou voorzien van een overzichtelijke plek om alle vuurwerkshows in Nederland te vinden. Wij zijn ontzettend gemotiveerd om dagelijks Vuurwerkklok te verbeteren en uitbreiden.

 

Vuurwerkshows op Vuurwerkklok

Het belangrijkste wat Vuurwerkklok wilt gaan verzorgen is een overzicht met vuurwerkshows. Wij merkte dat het vaak nogal eens tijdrovend kan zijn om een goeie vuurwerkshow te vinden. Dat moet makkelijker kunnen. Er zijn wel plekken waar je overzichtelijk shows kan vinden maar vaak zijn deze niet compleet of niet gebruiksvriendelijk. Uiteindelijk is er maanden achter de schermen gewerkt aan vuurwerkklok. Wij hebben besloten de vuurwerkshows in Nederland te verdelen in 3 subcategorieën namelijk:

Vuurwerkshows en -festivals

Vuurwerkshows en -festivals is eigenlijk de hoofdmoot van vuurwerk nederland. Deze show vind je het hele jaar en zijn 9/10 keer vrij en gratis te bezoeken.

Winkeliersdemo’s

Winkeliersdemo’s vind je altijd rond het einde van het jaar. Weet jij nog niet wat je met oud en nieuw precies wilt gaan kopen en gaan afsteken? Dan zijn de winkeliersdemo’s echt iets voor jou. Producten worden 1 voor 1 geschoten en het geheel word vaak afgesloten met een spectaculaire finale. Heerlijk even kruitsnuiven voor het eind van het jaar.

Importeursdemo’s

Voorafgaand aan de winkeliersdemo’s zijn altijd de importeursdemo’s. Wil jij als een van de eerste mensen in Nederland de nieuwste productie live in actie zien? Dan zijn de importeursdemo’s zeer zeker iets voor jou. Vaak zijn dit besloten evenementen maar steeds meer zien we dat de demo’s en finales vrij toegankelijk worden voor liefhebbers van het Nederlands consumenten vuurwerk. Als dit laatste het geval is dan vind je de show ook op Vuurwerkklok.

Vuurwerkshow kalender

Wil jij liever zoeken op een specifieke datum? Dan is de vuurwerkkalender wat jij zoekt. Hierin vind je een maandoverzicht van alle vuurwerkshows die er zijn. Alle provincies & categorieën door elkaar.

Provincies

Zoek jij liever wat gerichter op locatie? Kies dan boven in ons menu een provincie en vind alle shows die er in die provincie gepland staan. Ideaal toch?

Vuurwerkklok Blog

In 2021 nog een blog starten? Ben je dan niet 10 jaar te laat?! Zéér zeker niet! Wij geloven dat een blog een krachtig en leuk middel is om vuurwerkliefhebbers te vermaken. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het wel in een blog kwijt. Daarom ga je op onze blog een groot scala aan content vinden zoals tripreports, sfeerverhalen en onze grote blogserie Kruitkriebels! Wat dat laatste precies in gaat houden dat lees je binnenkort. 😉

Vuurwerkklok op sociale media

Natuurlijk zijn wij ook actief op sociale media. We houden je daar op de hoogte van de nieuwste vuurwerkshows, blog en filmpjes maar natuurlijk delen wij ook andere leuke content. In deze sombere tijden kunnen we wel wat leuke en gezellige dingen gebruiken. Daar gaan wij dan ook zeker voor zorgen. Je kan ons volgen op Facebook, Instagram & YouTube.