Ons Bezoek aan de importeursdemo van Vuurwerktoppers & Caffero

Het was een doodnormale maandagavond toen wij aanwezig waren bij de importeursdemo van Vuurwerktoppers & Caffero, gehouden in een gezellige beachclub in Schaijk. Deze avond zat vol verrassingen, vuurwerk en positieve vibes, en we kunnen niet wachten om dit avontuur met jullie te delen.

Team vuurwerkklok, aanwezig met 2 van zijn leden waren we  onderdeel van een diverse groep van bekenden en collega-vuurwerkliefhebbers. Maar waarom waren we eigenlijk op deze vuurwerkdemo? Nou, we werden uitgenodigd door het team van Caffero & Vuurwerktoppers om jullie op de hoogte te houden en natuurlijk een paar mooie platen te schieten.

Onze verwachtingen waren hooggespannen. Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door vuurwerkshows, en tegenwoordig draag ik graag bij via Vuurwerkklok en de kalender, en natuurlijk met het vastleggen van alles met mijn camera. Wat kan er misgaan met een avond vol vuurwerk, lekker eten en vermakelijke activiteiten? Nou ja, behalve dan de stortbuien, maar daar verander je niks aan.

Bij aankomst werden we meteen begroet door een sfeervolle entree met talloze flames verspreid door het bos en de toegangsweg. Dit maakte een indrukwekkende en letterlijk warme ontvangst compleet, en we proostten met ons welkomstdrankje terwijl we alles even op ons in lieten werken. De organisatie deed er alles aan om ons welkom te laten voelen. We stonden op de gastenlijst en kregen snel onze polsbandjes en een schietlijst.

Het evenement bood echter meer dan alleen vuurwerk en een finale. Er waren verschillende spellen om te spelen, zoals de ‘kop van jut’. Daarnaast was er divers lekker eten en drinken, een bar om te ontspannen, en een showroom waar alle nieuwe producten tentoongesteld waren.

Tijdens de demo werden maar liefst 27 verschillende nieuwe producten gepresenteerd, waaronder gloednieuwe boxen uit de Showtime-lijn. Af en toe gooiden regen en onweer roet in het eten, maar dat kon de pret niet bederven. De kwaliteit en variatie van het vuurwerk waren erg goed, zeker als je bedenkt dat je deze producten vanaf een flinke afstand bewonderde, maar binnenkort in je eigen straat kan zien schitteren.

Hoewel we altijd op zoek zijn naar nieuwe favorieten, probeerden we vooral te genieten en objectief te blijven. Het absolute hoogtepunt van de avond was zonder twijfel de finale. Gedurende een kort droog moment gaven de weergoden ons een mooie pyromusical, met vuurwerkshows die synchroon liepen met muziek, inclusief een geweldige hardstyle versie van “Bohemian Rhapsody.”

We hadden de kans om te kletsen en te netwerken met veel bekende gezichten en mede-professionals en liefhebbers, wat de avond nog specialer maakte. Ondanks de regenbuien was de algehele sfeer geweldig, en het was duidelijk dat iedereen genoot van dit evenement, wetende dat dit de enige importeursdemo van het jaar was.

Kort samengevat was ons bezoek aan de importeursdemo van Vuurwerktoppers & Caffero een doorslaand succes. We werden verwend met heel veel vuurwerk, genoten van heerlijk eten en drinken, en creëerden onvergetelijke herinneringen met vrienden en collega’s in de vuurwerkwereld. We willen de organisatoren enorm bedanken voor deze onvergetelijke ervaring, en we kijken er al naar uit om volgend jaar weer van de partij te zijn.

In een notendop was ons bezoek een doorslaand succes. We werden verwend met alles wat we wilden en hebben mooie herinneringen die we mee naar huis nemen. We willen de organisatie dan ook enorm bedanken voor deze avond. We kijken er naar uit om volgend jaar weer van de partij te zijn.