De grote Vuurwerkklok pubquiz 2021

De grote Vuurwerkklok pubquiz 2021

Helaas zijn er op dit moment nog géén vuurwerkshows en is oud en nieuw nog ver weg. Online zijn er genoeg mogelijkheden om in contact te blijven met liefhebbers van vuurwerkshows en Nederlands consumenten vuurwerk. Vuurwerkklok presenteert met trots: De grote Vuurwerkklok Pubquiz 2021! Weten wat je kan verwachten en hoe je mee doet? Je krijgt antwoord op al je vragen in deze blog.

Lees ook: Vuurwerkklok | Wat kan jij verwachten van ons?

Wat is een pubquiz?

De kans dat je anno 2021 nog niet van een pubquiz gehoord hebt is klein. Fair enough, niet iedereen kent het natuurlijk. De naam pubquiz zegt het eigenlijk al: Een Quiz in een pub, café. Deze vragenspellen zijn bedoeld voor iedereen, jong en oud en komen vaak voor in verschillende onderwerpen. Aangezien wij natuurlijk de gezamenlijke hobby vuurwerkshows en consumenten vuurwerk hebben staat de Vuurwerkklok Pubquiz in het teken van: Vuurwerk(shows). Ben jij competitief en weet je veel over je hobby?

Helaas is het door de huidige omstandigheden niet mogelijk een pubquiz te organiseren op een fysieke locatie. Daarom organiseren wij een online pubquiz waaraan iedereen met een internet verbinding aan mee kan doen. Natuurlijk verzorgen wij een avondvullend programma en verdelen we de quiz in 6 spectaculaire categorieën.

Individueel of in een team?

Allebei is mogelijk! Wil jij alleen de strijd aangaan dan waarderen wij jou moedige keus. Wil je liever een team starten? Bedenk dan een toffe naam en schrijf je in!

Wat zijn de thema’s die voorbij komen in de pubquiz?

We hebben 6 verschillende thema’s / categorieën.

  • De grote vuurwerkklok pubquiz intro
  • Nederlandse consumenten vuurwerk
  • Fallas Valencia
  • Vuurwerk geschiedenis
  • Vuurwerkshows en festivals
  • Raad het vuurwerk

Hoe gaat de avond in zijn werk?

De pubquiz zal gepresenteerd worden via Discord. Jij en je eventuele teamleden zullen hiervoor een account moeten aanmaken. Dit account kan je achteraf natuurlijk weer verwijderen als je dat wilt. In de Discord server is een algemeen spraakkanaal waar wij de quiz zullen presenteren. Nadat de vraag gesteld is heb je de mogelijkheid om met je team naar een speciaal spraakkanaal te switchen zodat jullie kunnen overleggen. Speel je individueel, dan kan je gewoon in het presentatie kanaal blijven natuurlijk. Als je individueel meespeelt is er voor aanvang de mogelijkheid om met een of meerdere individuele spelers toch een team te vormen. Geef dat door aan de quizmasters en wij zorgen voor een extra spraakkanaal voor jouw team.

Prijzenpot?

Wat is een online quiz zonder prijzenpot? Voor de winnende persoon of team staat eeuwige roem te wachten! Hoe geweldig is dat, onbetaalbaar! Gekkigheid, iedereen is een winnaar bij ons! Iedere deelnemer/deelnemend team krijgt na de pubquiz iets leuks via de mail gestuurd.

Meedoen?

Ben je overtuigd en wil je graag meespelen met de grote Vuurwerkklok pubquiz! Meedoen is gratis. Meld je snel aan!