De 5 mooiste jaarwisseling shows 2020 – 2021

De 5 mooiste nieuwjaar shows 2020 – 2021

2021 is al eventjes bezig en toch is het tijd voor de eerste terugblik. Elke vuurwerkliefhebber staat tijdens de jaarwisseling vol overgave te stoken met het mooiste consumenten vuurwerk. Desondanks worden er over de hele wereld spectaculaire shows geschoten om het nieuwe jaar in te luiden. Zeker wanneer we 2020 graag willen vergeten en ons verheugen op een hoopvol 2021. Dit zijn de mooiste nieuwjaar shows 2020-2021.

Lees ook: Vuurwerkklok | Wat kan jij verwachten van ons?

5. Sidney New Years Eve

Normaal gezien is de nieuwjaarsshow van Sidney, Australië een van de grootste shows ter wereld. De voorbereiding van deze show begint meestal al zo’n 15 maanden van te voren. Ondanks de corona crisis schoten ze in Sidney wederom een fantastische vuurwerkshow weg. Een prachtig stuk van de show is de waterval van vuur die de complete brug verlicht. Samen met de reflectie in het water de gigantische show eromheen is dit op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen.

4. Londen New Years Eve

Londen staat garant voor een spectaculaire nieuwjaar show die in hoog tempo word weggeschoten. De muziek is een snelle, complete remix van populaire nummers. Deze vuurwerkshow wordt normaliter bezocht door véél inwoners van Engeland en staat bij veel toeristen op de bucketlist. Niet gek als je deze show bekijkt die de Thames en Londen Eye letterlijk in vuur en vlam zet. Helaas was het afgelopen jaar andere koek door de corona crisis. De show is een flink stuk geslonken en publiek was er ook niet te vinden. Desondanks is het toch een mooie show geworden. Ook hier zit een mooi stuk in met watervallen vanaf de Tower Bridge. In combinatie met licht, laser en een aantal kartonnen singleshots.

3. Taiwan New Years Eve

In Taiwan worden veel verschillende shows geschoten tijdens de jaarwisseling. Grote kans dat je deze eigenlijk niet zo snel voorbij ziet komen. Desondanks is de grootste show van Taiwan die word geschoten vanaf de Taipei 101 toren ontzettend spectaculair. Deze 508 meter hoge wolkenkrabber was tot 2007 het hoogste gebouw ter wereld. Dit gebouw leent zich dan natuurlijk ook perfect om een hele zooi singleshots aan te hangen en weg te rammen. Dat is dan ook precies dat ze in Taiwan graag doen.

 2. Dubai New Years Eve

Groot, groter, grootst. Je vind het allemaal in Dubai waaronder ook deze gigantische vuurwerkshow. De Burj Khalifa is het hoogste gebouw ter wereld en het middelpunt van deze vuurwerkshow vol met licht, water en muziek. De lichtshow voorafgaand aan het aftelmoment is een eerbetoon aan alle frontlinie zorgmedewerkers die geholpen hebben met het bestrijden van het Coronavirus.

1. Château de Versailles – France New Years Eve

De mooiste nieuwjaar show van 2020 – 2021 gaat zonder enige twijfel naar Frankrijk. Het wereldberoemde vuurwerk en theater gezelschap Groupe-F hoef je niet 2 keer te vragen om iets spectaculairs neer te zetten. Met hun baanbrekende shows is het altijd een genot om naar te kijken. Frankrijk wist dan ook de covid-19 pandemie te gebruiken om een unieke show te maken. Doordat er geen publiek bij mocht zijn ontstond er een geweldige setup in de tuinen van Versailles. Deze heerlijke show begeleid door de mooie muziek en pianokunsten van Mika zijn indrukwekkend. Geniet jij ook mee van deze show? Gegarandeerd dat je hem nog vaak terug gaat zoeken.